Våra hästar

Carippu

Valack, f-02 e. Cardento - Stanford - Artist
Uppf. Lars-Anders Larsson
Köptes in som föl och gick 3-årstestet med 9-10 i hoppningen och fick en 7:e plats i championatet. Gick sedan 4-års championatet samt rådgivande bedömning där han blev rekommenderad vidare för bruksprov som han gick som 5-åring, men tyvärr hade han ingen bra vecka så det blev inget godkännade. Det fortsatte sedan med Falsterbo och Breeders som både 5- och 6-åring innan Karolina tog över tyglarna. 
Mängder med placeringar upp till 150 GP både nationellt och internationellt, YR SM-brons 2016, 160 world cup i Poznan och Warszawa, NM- brons i lag bara för att nämna något.
Pensionerades från tävlingsbanorna under de 4* tävlingarna i Poznan 2022.

Carinjo
Valack, f-04 e. Cardento - Stanford - Artist
Uppf. Lars-Anders Larsson

Inköpt som föl och helbror med Carippu, sent tagen och har inte gått några årgångschampionat. Tävaldes först av Karolina och sedan av Alexandra innan Karolina fick tillbaka honom. Tillsammans med Alexandra representerade han bl.a Sverige i Nations Cup för juniorer. Med Karolina har han segrar upp till 140 och har startat upp till 150 och 2* GP samt placeringar upp till CSI3*-W, representerade även Sverige på Nordiska Mästerskapen för U25 i Aarhus 2019.

Har hängt med till ställen så som bl.a

 • CSI2* Drammen
 • CSI2* Aachen
 • CSI3* Poznan
 • CSI3* Ciekocinko
 • CSIJ Jakubowice
 • CSIY Odense
 • CSI3*-W Poznan
 • CSI2* Herlufmagle
 • CSI2* Sommerstedt
 • CSI2* Kronenberg
 • CSI2* Lublin
 • CSI3* Jakubowice
 • CSI3*-W Warszawa
 • CSI4* Poznan                                                                              

En suverän häst för sixbars och showklasser! Placeringar i sixbars i Herlufmagle och Jakubowice, flera topplaceringar i knock-out hoppningar i Lublin, Poznan och Warszawa.

Fick pensioneras från tävlingsbanorna tidig vår 2023 pga hälsoskäl.


Gare du Nord

Valack f-11 e. Indoctro-Belisar- Farn

Uppf. M.H.A Zeekaf (NED)

Köptes in på hösten som 5-åring och han hade gått en del 120 i Holland, som 6-åring gick han upp till 135 och youngster klasser internationellt i bl.a Sommerstedt, Herlufmagle och Poznan. Som 7-åring på våren så skadade han sig tyvärr illa i boxen och fick en microfraktur i ena framkotan under tävlingarna i Drammen så han var borta hela det året. Kom igång  till året efter och har sen dess radat upp vinster och placeringar både  nationellt och internationellt upp till 130.
Avslutade pandemiåret med att vinna U25 cup under SM i Grevagården. 

En mycket speciell kille som vi  skyndat långsamt med och förhoppningen var att han skulle klättra i klasserna men han är superförsiktig och vill inte slå sig så han känner sig bekvämast upp till 135 så han får följa med som rosettplockare!

 I Adermie

Sto f-13 e. Everglade VDL - Ladalco - Joost
Uppf.  Hengstenhouderij Jespers BV (NED)

Köptes in på våren som 3-åring och betäcktes då med Kannatol vilket 2017 resulterade i stofölet I Milady, hon betäcktes igen det året med Vivant v/d Heffinck och fick 2018 stofölet I Viva.

 Efter det så fortsatte hon sin utbildning och vi tror mycket på henne så vi skyndar långsamt och matchar henne mot dem stora klasserna i framtiden. Startat upp till 135 med placeringar till 130, följer just nu med som andra häst till CC Topp för att se och lära och klättra i klasserna.

 

I Milady

Sto f-17 e. Kannatol - Everglade VDL - Ladalco
 
egen uppfödning
Gick som 5 åring mängder med felfria 120 men vi ansåg att hon inte var redo för årgångschampionat pga hennes storlek, en stor och känslig tjej man får skynda långsamt med. Hade många växtperioder under hösten som gjorde att kroppen inte riktigt hängde med så vi lät henne vila och ta det lugnt så som 6 åring  har hon knappt tävlat med det är på gång igen. Detta är en riktig häst för framtiden!

I Viva

Sto f-18 e. Vivant v/d Heffinck - Everglade - Ladalco
egen uppfödning
Hennes 5 års säsong börjar lida mot sitt slut och hon har noterat otaliga felfria rundor i 120, var i final under Champion of the youngsters, även hon är en stor tjej och även om hon har kroppen med sig så har hon varit väldigt gänglig och fått ta den tiden hon behöver. Matchas nu mot 6 års säsongen och vi hoppas på att hon kan bli en framtida mästerskapshäst till Karolina!
CC Topp

Hingst f-12 e. Camaro M - Irco Mena - Cyrill
Uppf. Christina Strand Äg. Alexandra Wallberg
Karolina tog över tyglarna på CC våren 2021 och lite visste vi då att han 2 år senare skulle bli första hästen i stallet. Han hade bara gått upp till 120 med Alexandra så vi byggde upp honom långsamt med sikte mot de höga klasserna. Gjorde sin internationella debut under CSI3*-W i Poznan 2021 i lilla rundan och har sen dess fått följa med för att lära och bli varm i kläderna. 
2022 tog han sin första internationella placering i 135 finalen under CSI2* Olsza (POL) sen fortsatte det under året med debut i 145. 2023 kom vinst och placeringar i 145 och debut i 150. Vi fortsätter matchningen framåt för det här är bara början, vi är spända på vad framtiden har att ge för detta ekipaget!
Planen är sedan att visa honom på prestation på bruksprovet.

Mocambique

Sto f-18 e. Kannatol - Winningmood - Grannusso
egen uppfödning
Fick en skada på ena ögat som liten som gör att hon tyvärr är halvblind och då hennes mamma tragisk gick bort efter endast 2 avkommor så beslutade vi att sätta henne i avel ist.
Det har resulterat i ett stoföl 2022 Marrakech du lys och ett hingstföl 2023 Milwaukee.
Just nu dräktig med Newton VDL.


Katanga´s Stakkali

Sto, f-19 e. Stakkatol - Winningmood - Grannusso
 egen uppfödning
Tävlat felfritt 1m som 4 åring, matchas nu mot 5 års säsongen.


Marrakech du Lys

Sto f-22 e. Cornetto du Lys - Kannatol - Winningmood
egen uppfödning

Tourwind

Val f-96 e. Vivaldi - Cavalotti, Uppf. Börje Celander

Cocktail

Val f-98 e. Cockpit - Czester xx, egen uppfödning

Milwaukee

Hingst f- 23 e. Kintaro VDL - Kannatol - Winningmood
egen uppfödning

Legendario M

Hingst f-23 e. Duc 123 Z (Dominator 2000 Z - Connor) - Ekano DKS (Kannan - Cumano)
uppf. Szymon Mazurkiewicz (POL)
Köptes in på auktion i augusti.

Lorem ipsum

Integer ac vehicula eros, sed dictum sapien. Donec dignissim porttitor ante, sit amet placerat dui. Donec mollis vel arcu et efficitur.